Üzletszabályzat

FIGYELEM: minden feladásra került csomaghoz csatoljuk a pénztárblokkot (illetve az ÁFÁ-s számlát). A pénztárblokkot, fóliazacskóban, a csomag külső oldalára ragasztjuk fel.                

 

A visszaküldött áruhoz, kérjük a pénztárblokkot csatolni. Fontos megjegyzés: a cégünk nem fogadja vissza a csomagot, ha utánvétellel postázza vissza.

I.    MEGRENDELÉS

1. Az árut webáruházon keresztül, elektronikus úton, email-ben vagy telefonon rendelhetik meg.

 

2. Abban az esetben, ha a megrendelés hibát tartalmaz vagy nem teljes, a megrendelést nem fogadjuk el, és nem tudjuk teljesíteni.

 

3. Nem standard árut, azaz, olyan eltérő méretben vagy színben, mint a weboldalon található és választható, valamint a kért méretre szabott és varrt függönyöket, kérjük, csak kosáron keresztül rendeljék meg. Minden egyéb információt, egyedi megrendelés esetén megjegyzés rovatban tüntessék fel.

 

4. A cégünk, visszautasíthatja a megrendelés teljesítését, anélkül, hogy az okát megindokolná. Elsősorban, ez olyan megrendelésre vonatkozik, amikor a fizetés utánvétellel történne, de megrendelés előtt ezt nem tudja egyeztetni a megrendelővel.

 

5. Abban az esetben, ha a megrendelő, az áru készítésekor, többször módosít, változtat stb. fenntartjuk a jogot a megrendelés elállásától, felmondásától.

 

6. A függönyök varrása egyedi méretben vagy színben, mint a weboldalon feltüntetett csak abban az esetben lehetséges, ha a vevő 50% -ban vagy teljes értékben előfizeti a megrendelést.

 

II. SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

 

 

 

 A szállítást GLS futárszolgálaton keresztül bonyolítjuk le.

Cégközpont és raktár.
A csomagokat közvetlenül a lengyel raktárból küldjük.
Gyors kiszállítás GLS futárral (szállítási idő 3 nap).
Szállítás Magyar Postán keresztül, szállítási idő kb. 14 nap.

Magyar Postán keresztüli kiszállítás nem lehetséges, mivel közvetlenül Magyarországon kívüli raktárból szállítunk.

 

III. SZÁLLITÁSI HATÁRIDŐ

 

1. Minden megrendelt árut igyekszünk Önöknek minél előbb továbbítani, leszállítani.
 A készleten lévő vagy egyedi méretre varrt függönyöket, egyaránt, 14 munkanapon belül szállítjuk le, számítva a pénz lekönyvelésétől (ha utalással fizetik) vagy a megrendeléstől, ha a fizetést, az áru átvételekor rendezik. A nyári időszakban, azaz július 1-től-augusztus 31-ig, tekintettel a szabadságokra, a teljesítési idő 10 munkanapra terjedhet ki. Szintén a „nagy”ünnepek előtt a teljesítési határidő 14 munkanapra terjedhet ki (az időszak: november 15-től – december 24-ig és február 20-tól- március 30-ig). 

 

IV. VÁSÁRLÁS VISSZAIGAZOLÁSA

1. Minden vásárolt áruhoz  pénztárblokkot mellékelünk.

 

2. Minden csomaghoz hozza van adva AFA szamla.Az ar megadot a weboldalon az brutto ar, hozza van adva az AFA.

 

V. MOSÁS

 

A függönyt, mosózsákban ajánlott mosni, akkor a zsinórok nem gubancolódnak össze. Minden értékesítésre került függöny, mosógépben mosható 40C-ig. A panelfüggönyökből ki kell venni a súlyt és tartószerkezetet. A fehér és a színes függönyöket nem szabad egyszerre mosni. A színes függönyöket, ha több színűek, szintén külön-külön kell mosni.

 

VI. SZÍNEK ÉS ANYAG FAJTAI

A függönyök színe eltérhet a képernyőn látható színtől, mivel minden képernyőn más a színbeállítás.


 

VII. MÉRETEK

Amennyiben, a termék leírásban nem ajánljuk másképpen, akkor a méret a függönyráncolás előtti méretben értendő.

Magassága a leghosszabb helyre vonatkozik.

Magasság, 3 %--ig térhet el a leírásban megadottól.

Szélesség, 5 %--ig térhet el a leírásban megadottól.

 

 VIII. REKLAMACIÓ

1. Abban az esetben, ha a szállítmány csomagolása sérült, a legjobb, még a postás jelenlétében jegyzőkönyvet készíteni és az áru átvételét visszautasítani. 
2. Ha az áru hibás vagy gyárilag sérült, garantáljuk, annak hiba nélküli árura kicserélését.
3. 
A jelenleg érvényes jogszabályoknak megfelelően, internetes vásárlás esetében, az árut átvétele után 14 napon belül, saját költségre visszaküldhetik. Egyidejűleg adják meg a számlaszámát, amelyre az áru értékét visszautaljuk. A foltos, a vevő által beszennyezett anyagot, valamint cigaretta szagú árut nem áll módunkban visszavenni. Szintén, az Önök által megadott méret, méretre varrt függöny vagy sötétítő, aminek a mérete eltér az ajánlatban megadott mérettől, nem küldhető vissza. 

 

Visszatérési cim.

eFuggonyok
1142 Budapest,
Erzsébet királyné útja 57-61
Hungary

 

Levelezés cim.

MMC Michał Szpak

PCK 141 C

41-400 Mysłowice
Adószám: 30418046-2-51

Poland